• Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

Marokkaanse zellige tegels

Gepubliceerd op 13 januari 2023 om 09:35

Marokkaanse zellige tegels, ook wel bekend als "zelliges" of "Moorse tegels", zijn een uniek en prachtig ontworpen tegelsoort die hun oorsprong vinden in Marokko. Ze zijn gemaakt van klei, waarna ze worden gebakken en handbeschilderd met prachtige patronen en kleuren.

 

Deze tegels zijn al eeuwenoud en zijn vaak te vinden in traditionele Marokkaanse huizen, gebouwen en monumenten. Ze zijn ook populair in moderne architectuur en interieurontwerp. Dankzij hun veelzijdigheid, kleurrijkheid en unieke uitstraling, zijn ze een favoriete keuze voor mensen die op zoek zijn naar iets speciaals in hun huis of gebouw.

 

De schoonheid van marokaanse zellige tegels ligt in de unieke en kleurrijke patronen die elke tegel heeft. De ontwerpen variëren van geometrische patronen tot bloemmotieven en abstracte vormen. Elk patroon is uniek en zorgt voor een prachtige en visueel aantrekkelijke afwerking. De kleuren die worden gebruikt zijn vaak helder en levendig, waardoor ze een warme en gezellige sfeer creëren in een ruimte.

 

Marokkaanse zellige tegels zijn ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn gebakken op hoge temperaturen, waardoor ze resistent zijn tegen vocht en schade. Dit maakt ze perfect voor gebruik in badkamers, keukens en andere ruimtes waar vocht aanwezig is.

 

In samenvatting zijn Marokkaanse zellige tegels een uniek en prachtig ontworpen tegelsoort met een rijke geschiedenis. De schoonheid ligt in de unieke en kleurrijke patronen en kleuren die elke tegel heeft. Ze zijn ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor een breed scala van toepassingen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.