• Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

Marmer badkamer

Gepubliceerd op 20 april 2022 om 12:35

Marmer badkamer

Als je overweegt om te gaan voor marmerlook in de badkamer dan kies je deze marmerlook tegel  om een rustige en luxe sfeer te creëren. Marmer is een natuurlijk product welke  is ontstaan door een omvorming van kalksteen, de  fossielen die in kalksteen voorkomen zijn vrijwel niet meer te herkennen. Omdat het vervaardigen van marmer een vrij intensief proces is, en toch wel impact heeft voor zijn omgeving word er tegenwoordig vaak gekozen voor marmerlook tegels, welke in deze  tijd vaak niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Marmerlook zorgt voor een unieke en natuurlijke sfeer in elke badkamer. De marmerlooktegel oogt tijdloos en word vaak geassocieerd met luxe en rust.  

Witte marmerlook tegels 

Het mooie aan de marmerlook tegels is, dat ze in verschillende kleuren en patronen te verkrijgen zijn. daarom zijn ze vrijwel in elke type ruimte toe te passen, maar zeker in de badkamer.

 

Een witte marmerlook tegel past is een zowel landelijke als moderne huisstijl. Maar voor kleine ruimtes zijn witte marmerlooktegels ook de perfecte toepassing   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.