• Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

Terrazzo tegels

Gepubliceerd op 21 april 2022 om 10:52

Terrazzotegels op de vloer 

Deze prachtige klassieke decoratie van vloeren is in de oorsprong eenvoud, het vervaardigen van terrazzo komt voort uit de periode toen mensen geen geld hadden voor marmer. Deze vorm van vloer decoratie is al meer dan 500 jaar oud. 

Vervaardiging van terrazzotegels 

Het vervaardigen van terrazzo is een proces dat met zorg is vervaardigd met hoogwaardige componenten  van wit cement, fijne aggregaten en chips, of stukjes marmer of andere decoratie materialen.  Na de toevoeging van water begint het hardingsproces, en word vervolgens geschuurd  en gepolijst.

Waar kan ik terrazzotegels leggen.

Deze tegel is geschikt voor elke ruimte, zowel op de vloer als op de wand zijn deze tegels prachtig! Afhankelijk of je kiest voor een echte of keramische variant, raden we aan om dit product schoon te maken en te onderhouden met een daarvoor bestemd product ! 

Terazzotegels in het echt bekijken ?

Dat is zeker aan te raden ! En dat is mogelijk in onze showroom in Groningen.  Omdat de terrazzotegel een kleurrijk product is, en afhankelijk voor welke tegel je kiest kun je in de showroom deze prachtige tegels in het echt bekijken en combineren met alle andere bijzondere tegels die wij hebben :-) Bekijk hier de Collezione Sassi Terrazzo


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.