• Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

Cottoceramix Tegels

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 13:50

Cottoceramix Tegels

Cottoceramix is een expert in het op de markt brengen van zeer bijzondere keramische vloer en wandtegels. De mensen bij Cottoceramix weten altijd de meest bijzondere merken en tegelfabrikanten te vinden, met verschillende en unieke tegelmotieven of formaten van zeer goede kwaliteit.  Bent u opzoek naar unieke, designvolle of tegels met een authentieke uitstraling? Dan zijn tegels van Cottoceramix zeker een aanrader.

Cottoceramix tegel collecties

De collectie die ze op de markt brengen, bestaat uit verschillende merken, zoals bijvoorbeeld Revoir Pari, maar ook tegels van kleine tegelboetiekjes uit het Spaanse Valencia, behoren tot de collectie van Cottoceramix. Alle tegelmerken die zij voeren zijn uitsluitend bij officiële dealers te verkrijgen, er word met een selectief aantal dealers gewerkt, zodat de collectie altijd uniek blijft.   

Een greep uit de collectie 

Waarom Cottoceramix tegels kopen bij ons ?

Omdat zoals wij eerder vertelde, gewerkt word met een selectief aantal dealers is de  collectie niet overal te verkrijgen. Wij zijn een officiële dealer en kunnen daarom ook de gehele collectie leveren door heel Nederland. Tevens kunnen wij mee denken in de keuze van verschillende   combinaties van tegels en de daarbij hordende kleuren of motieven.

Heeft u interesse in tegels uit de collectie van Cottoceramix, dan kunt  u altijd bij ons langskomen, of indien wenselijk een sample van de tegel(s) bij ons aanvragen.   Meer weten neem contact met ons op

Historie Cottoceramix

Al meer dan 15 jaar is Cottoceramix opzoek naar bijzondere vloer en wandtegels. Door deze zoektocht zal je merken dat de collectie komt van de mooiste ateliers en familiebedrijven in onder andere Spanje, Italië en Engeland, plekken waar tegels nog steeds met liefde en toewijding worden vervaardigd. Dit heeft geleid tot een enorme collecte van zeer unieke tegels.  Van handgemaakt tot strak en modern, van patroontegels tot tegels met de meest felle kleuren, dit zijn tegels die ja allemaal vind binnen de collectie.

 

Waar zit Cottoceramix ?

Al deze mooie materialen vinden hun weg naar menig keuken, badkamer, toilet restaurant, bar en hotel. Deze collectie komt grotendeels van uit het magazijn (1500m2)  in Weesp. Helaas is deze niet geopend voor particulieren. De collectie is uitsluitend verkrijgbaar via het dealernetwerk.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

gilles
23 dagen geleden

i want to order