• Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

Bijzondere tegels in Groningen

Gepubliceerd op 2 juni 2022 om 10:24

Bijzondere tegels in Groningen

Ben je van plan  om je woonkamer, keuken of wellicht badkamer te voorzien van bijzondere tegels dan zijn wij de specialist in Groningen op het gebied van het leveren van bijzondere tegels uit alle windstreken ! 

Multina INK

Tegels van alle bijzondere merken 

Wij zijn in staat om alle bijzondere tegelmerken te leveren door heel Nederland,  In de ceramische wereld is het gebruikelijk dat er gewerkt word met een dealer netwerk van uit tegel groothandelaren en tegelfabrikanten. Omdat wij ons richten op bijzondere tegels, kunnen wij vrijwel alle bijzondere tegelmerken leveren, of geleverd krijgen. Ben je wat tegen gekomen op Pintrest, en heb je het niet kunnen vinden ?  Neem contact met ons op en wij regelen het.  

Een greep uit ons assortiment 

Maak een afspraak om bijzondere tegels te bewonderen 

Je kan zowel online onze bijzondere tegels bewonderen als in onze tegel studio, we hebben zowel online als fysiek een groot assortiment aan bijzondere tegels. Omdat wij werken met bijzondere tegels en ruimtes  creëren die  niet voortkomen uit verkoop van uit grote voorraad tegels, werken wij bij voorkeur op afspraak, zo kunnen we op de juiste wijze de mooiste ruimtes creëren met de meest uiteenlopende tegels.   Indien nodig kunnen wij de ruimte visualiseren. 

Visualiseren van de ruimte met bijzondere tegels 

hier onder een greep uit de ruimtes die wij op voorhand hebben gevisualiseerd, zo kun je perfect zien hoe het eind resultaat gaat worden !  

Meer weten ? Kom snel langs


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.