De winkel met Tegels
  • Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

HOUDEN VAN BIJZONDER EN SPECIAAL

Wat wij weten over tegels ?

Bijzondere tegels in Groningen

Ben je van plan  om je woonkamer, keuken of wellicht badkamer te voorzien van bijzondere tegels dan zijn wij de specialist in Groningen op het gebied van het leveren van bijzondere tegels uit alle windstreken ! 

Lees meer »

Tegel bv tegels

De Tegel BV is een importeur van de bekende zellige tegel, Cementtegel maar ook nieuw binnen de collectie zijn de terrzzotegels, een van de speerpunten binnen de collectie van de Tegel BV is groene en ecologische productie. Ze zorgen dat alle medewerkers in hun fabrieken goed betaald worden, een schone en veilige werkplek hebben en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden hebben zoals pensioen opbouw, gratis medische dienst, vakantiedagen en betaalde overuren. Bovendien streven wij er ook naar om onze ecologische footprint zo klein mogelijk te houden en produceren wij met respect voor de natuur en het milieu.

Lees meer »

Cottoceramix Tegels

Cottoceramix is een expert in het op de markt brengen van zeer bijzondere keramische vloer en wandtegels. De mensen bij Cottoceramix weten altijd de meest bijzondere merken en tegelfabrikanten te vinden, met verschillende en unieke tegelmotieven of formaten van zeer goede kwaliteit.  Bent u opzoek naar unieke, designvolle of tegels met een authentieke uitstraling? Dan zijn tegels van Cottoceramix zeker een aanrader.

Lees meer »

Terrazzo tegels

Deze prachtige klassieke decoratie van vloeren is in de oorsprong eenvoud, het vervaardigen van terrazzo komt voort uit de periode toen mensen geen geld hadden voor marmer. Deze vorm van vloer decoratie is al meer dan 500 jaar oud. 

Lees meer »

Marmer badkamer

Als je overweegt om te gaan voor marmerlook in de badkamer dan kies je deze marmerlook tegel  om een rustige en luxe sfeer te creëren. Marmer is een natuurlijk product welke  is ontstaan door een omvorming van kalksteen, de  fossielen die in kalksteen voorkomen zijn vrijwel niet meer te herkennen. Omdat het vervaardigen van marmer een vrij intensief proces is, en toch wel impact heeft voor zijn omgeving word er tegenwoordig vaak gekozen voor marmerlook tegels, welke in deze  tijd vaak niet van echt te onderscheiden zijn.

Lees meer »

Inspiratie ! Bekijk hier eerder gerealiseerde projecten  

Waar kun je ons vinden ?

Zeewinde 3-11 in Groningen

Wij werken uitsluitend op afspraak