• Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

HOUDEN VAN BIJZONDER EN SPECIAAL

Houden van bijzonder en speciaal. Unieke ruimtes creëren unieke momenten met dierbaren. Deze unieke momenten zijn de herinneringen voor later. Hoe bijzonder en speciaal. Bij de winkel met tegels vindt u een groot en vooral uniek assortiment

Bent u op zoek naar Wandtegels Groningen? Dan bent u bij de winkel met tegels in  Groningen op het goede adres voor wandtegels van allerlei soorten en maten.

Wij hebben vooral bijzondere wandtegels. En of u nu van hoogglans, mat, groot en of klein houdt het kan allemaal. Wat ik  elke keer weer een uitdaging vindt  is om te bepalen wat de Eye catcher moet gaan worden in de ruimte . Is het de vloer of gaan we voor de wandtegels  of wordt misschien zelf een element in de vorm van een leuke accessoire , meubel of wellicht toch de tegels.

Wilt u dat het  vooral erg rustig moeten worden met misschien een klein kleur detail. Of gaan we voor uitbundig?

Op onderstaande foto hebben we gekozen voor de keramische antraciet vloertegel 40 x 40 met op de zijwanden mate tegels 25×60 en de tegels achter het bad een uitbundige keramische mozaïek van complemento. De  klant heeft zelf kunnen kiezen voor de verdeling van de hoeveel kleuren. Doordat de vloer erg rustig is gehouden ligt het accent om het mozaïek.  Het geheel is prachtig geworden. Onze klant reuze tevreden met de uiteindelijk gemaakte keuze. Onderstaand resultaat mag er zijn.