• Mogelijkheid binnen 24 uur geleverd
  • Grootste aanbod cementtegels
  • Grootste aanbod Zellige tegels

Retouneren

Onze handgemaakte tegelproducten worden grotendeels in verschillende kleur batches geproduceerd. Dat betekent dat de voorraad die vandaag beschikbaar is, kan afwijken van een nieuwe zending en mogelijk kleurverschil kan opleveren wanneer ze bij elkaar zouden worden geplaatst. Met name om die reden hanteren wij een aangepast retourbeleid en hopen op je begrip daarvoor.

 

Wij raden je aan om de benodigde tegels / producten zeer goed uit te rekenen en/of de aangeboden offerte/tekening goed te controleren. Om misverstanden en vervelende ervaringen te voorkomen willen we je hier graag uitgebreid over informeren.

 

Wat nemen we wel en niet terug:
We informeren je vooraf in welke categorie jouw producten vallen zodat je zelf de keuze kunt maken of je ze wilt bestellen. Bij offertes met producten die niet geretourneerd kunnen worden sturen we een aangepast retourbeleid mee om je nogmaals extra op ons beleid te wijzen.
We willen je nadrukkelijk wijzen dat je instemt met ons retourbeleid zodra je een akkoord geeft op onze offerte.

 


Voor geretourneerde tegels ontvang je altijd een tegoedbon.
Wij geven geen geld terug.

 

 

Op maat gemaakt of producten die speciaal voor jou zijn besteld

Op maat gemaakte producten, of producten die speciaal voor jou worden besteld waarvan wij meestal geen voorraad aanhouden en kleurgevoelig zijn kunnen wij helaas niet retour nemen. Ze kunnen ook niet worden geruild voor andere producten. Bestel dus vooraf een sample of kom langs in een van onze winkels om een goede indruk te krijgen van het product en de eigenschappen